Skonio ekspertai rekomenduoja

Geriausio 2016 metų Lietuvos restorano „Stebuklai“* savininkas ir virtuvės šefas Martynas Praškevičius tiki, kad patys maloniausi netikėtumai slypi paprastume ir tradicijoje – tuo ir ypatingas DVARO kefyras. Jau dešimtmetį restorano virtuvėje besisukantis Martynas teikia pirmenybę natūraliam, Lietuvoje sukurtam ir ištobulintam skoniui, todėl džiaugiasi, kad gali rinktis net iš dviejų išskirtinių DVARO kefyro skonių.

*Projektą „30 geriausių restoranų“ organizuoja „Gero maisto akademija“ kartu su Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacija ir žurnalu „Geras skonis“.

NET 2 KEFYRO SKONIAI

Kefyras nėra tik pagrindinis šaltibarščių ar blynelių ingredientas. Išskirtinio skonio kokybišką kefyrą skanu gerti vieną – jis gali tapti puikiu dienos gėrimu. Tuo lengva įsitikinti, nes nuo šiol galima mėgautis dviem visiškai skirtingais DVARO kefyro skoniais, kurie yra ypač kruopštaus ir sudėtingo gamybos proceso rezultatas.

 

Žavi brandus kefyro skonis - ypatinga tiršta tekstūra puikiai atspindi KLASIKINIO kefyro sodrumą, o poskonyje juntamas subtilus aštrumas suteikia jam tvirtą ir įsimintiną charakterį, kuriam neįmanoma atsispirti.

  

Nepaprastai švelnus ir lengvas skonis užburia it ankstyvo pavasario brizas. Su MŪSŲ kefyro raugu pagaminto kefyro poskonyje atsiskleidžia vos juntama rūgštelė. Citrusinius vaisius primenanti gaiva maloniai glosto gomurį ir sužadina maloniausius prisiminimus.

Mėgstamiausių skonių ragavimas puikiai nuteikia visai dienai, todėl lepinkitės aukštos kokybės skoniais kasdien ir atraskite savąjį skonį, sukurtą tik jums.

SKANIAUSIĄ RENKATĖS JŪS!